Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever overgikk utviklernes forventninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan si mye rart om Duke Nukem Forever. Spillet har fått sin del av rampelyset for den uendelig utviklingen og hvordan sluttresultatet endte opp. Utviklerne selv har et litt annet syn på saken.

I den nyeste episoden av Unfiltered snakker nemlig Ryan McCaffrey med Gearbox Software-sjefen Randy Pitchford, og der kunne Pitchford avsløre at spillet egentlig overgikk forventningene han hadde:

"Jeg elsker faktisk spillet. Ikke siden jeg synes det er det beste spillet noen sinne, men siden forventningene mine var...problemet med Duke var at han var legendarisk, så verden hadde så høye forventninger som man kan få."

Men i motsetning til resten av verden visste utviklersjefen akkurat hvor store problemer spillet hadde under utviklingen, så sluttresultatet overrasket han faktisk positivt. Samtidig kan han uansett forstå at flesteparten av dem som hadde høye forventninger til spillet endte opp med å synes det var noe skikkelig dritt.

Er virkelig spillet så ille som mange skal ha det til?

HQ
Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content