Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem nekter å jobbe for republikanerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det går som kjent mot valg i USA og med Donald Trump i spissen øsnker naturligvis republikanerne å erstatte Barack Obama og demokratene øverst i pyramiden. Trump har mildt sagt fått mye medieoppmerksomhet den siste tiden, og han er ikke fremmed for å ta ibruk alle mulige virkemidler for å sikre seg flertallet av stemmene.

Å få med seg Duke Nukem på laget kan han imidlertid bare glemme, da stemmeskuespiller Jon St. John på ingen måte har lyst til å bidra til Trumps kampanje. I et innlegg på Facebook forklarer John at republikanerne har forsøkt å engasjere han, men å takke ja til noe slikt går åpenbart på tvers av hans personlige politiske preferanser:

- I don't like to turn down jobs...especially when it's a national ad campaign that pays pretty well. But I have a conscience and could not accept a gig to be the advertising voice of the Republican party's leading candidate for president. Thanks for the kind offer, but I will sleep just fine at night knowing I made a choice I can live with. Meanwhile I'm happy to be recording a new video game today.

Vi biter oss naturligvis merke i den siste kommentaren, selv om denne ikke har så mye med temaet å gjøre. Det er uvisst hvilket spill han snakker om her, men ved siden av Duke Nukem har Jon St. John lånt ut stemmen sin til spill som Guild Wars 2, Amnesia: The Dark Descent og Dota 2. Det er derfor ingen garanti at han nå er involvert i utviklingen av et helt nytt spill.

Kilde: Polygon.

Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content