Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dupreeh skriver historie ved å bli den første CS:GO-proffen som har vunnet over 2 millioner dollar i gevinster.

Den danske e-sportutøveren leder an som den mest prisbelønte CS:GO-proffen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Dota 2 tar kronen for de største premiepuljene i esportsverdenen, betyr naturen til Counter-Strike og hvordan det er tonnevis av turneringer og arrangementer at CS-proffer er noen av de mest prisbelønte esportsproffene.

For dette formål har Peter "Dupreeh" Rasmussen nå skrevet historie for å bli den første Counter-Strike Global Offensive -proffen som overgår 2 millioner dollar i premiegevinster. Akkurat nå er Dupreeh på $ 2,164,164.40 i gevinster, som Esports Earnings rapporterer, noe som setter ham foran den danske kollegaen Andreas "Xyp9x" Højsleth.

Mens CS: GO Major kretsen nå er over, er det fortsatt mange turneringer planlagt i forkant av Counter-Strike 2's lansering, noe som betyr at Dupreeh kan fortsette å legge til dette tallet i løpet av de kommende månedene.

Counter-Strike: Global Offensive
PGL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...



Loading next content