Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Dwight Schrute spiller frustrert forsikringsselger i ny Armored Core VI-reklame

Skader på jagerfly? Ja visst. Bilkrasj? Absolutt. Mech saget i to av et fiendtlig sverd? Niks!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rainn Wilson vender tilbake til kontoret i denne nye Armored Core VI: Fires of Rubicon-reklamen, der han må avklare noen forsikringsdetaljer med folk som prøver å ringe inn for å reklamere på den skadede mech-en sin.

Når man jobber i Mechless Mutual skulle man kanskje tro at det var åpenbart at Wilsons firma ikke dekker mechs, men det hindrer ikke folk i å prøve. Til og med Wilsons bestemor ringer på et tidspunkt. I løpet av den korte reklamen ser vi Wilson gå gjennom all slags galskap i møte med frustrerte kunder, og mot slutten er han på bristepunktet.

Alt dette er blandet med litt gameplay fra Armored Core VI: Fires of Rubicon for å minne deg på at du sannsynligvis kommer til å se mechaen din eksplodere en del i spillet.

HQ

Relaterte tekster

0
Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

FromSoftwares nyeste tittel serverer mech-action som kjører så hardt at det lukter brent i hele bygda. Ruben har tatt turen til Rubicon!Loading next content