Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Dynasty Warriors 2

Dynasty Warriors 2

Det gamle Kina blir bragt til live på din Playstation 2. Aldri før har kampene mellom kinesiske krigsherrer vært så bra avbildet. Er du en fryktløs kriger?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Kamp til streken
Kampspill til PlayStation 2 har lenge vært forbundet med Tekken Tag Tournament. Forestill deg at, sparkene og slagene fra TTT har blitt skiftet ut med våpen, og tilsett et halvt hundre krigere, så har du nesten det spillet Dynasty Warriors 2 handler om. Forestill deg videre at alle soldatene plutselig går læs på hverandre. Da har du et ytterst intenst kampspill!

HQ

Gameplay
Dynasty Warriors 2 er et spill, hvor spilleren overtar styringen av Ún av 9 forskjellige krigere. Spillet innebærer, at du må ta kontroll over en kjempe avdeling med soldater, som skal mæte en enda stærre skare av fiendtlige motstandere. Dine soldater kan godt finne på å fære deres egne kamper, men hvis du læper inn i en stor mengde med motstandere, så kommer de til din hjelp.

De riktige omgivelsene til et super fett spill
Til de av lesene, som er en smule interesserete i historie kan jeg fortelle, at mange av de draktene som soldaterne læper rundt i faktisk så sånn ut den gangen i det gamle Kina. Ytterligere er soldatenes ansikter virkeligt bra animerte, og deres bevegelser er virkelig en fryd for æyet - spesiellt når det er 30 soldater på skjermen samtidig, som er det maksimale av hva spillet kan klare. Det kunne vært fett å kunne se flere mann på skjermen samtidig i de til tider store kampene - men PS2 kan dessverre ikke håndtere flere.

Landskapet er flott og detaljert, og det er en fryd å storme gjennom det, og smadre så mange fiender, man kan. Spillet byr også på et par hjerne vridende puzzles i ny og ne, som for eksempel "skal jeg hjelpe mine allierte, eller skal jeg bare læpe bort og smadre 50 soldater til?"

Lett men flott styring
Når du læper rundt i kamp, vil du sette pris på, at styringen er så simpel som den er. Hvis du kommer i den uheldige situasjonen, at du blir omringet av en horde med fiendtlige soldater, så har helten din ett tæft `special attack`, som han kan gjære - hvilket som regel resulterer i, at omkring 15-20 fiendtlige soldater snur og læper vekk.

Dette er en annonse:

Hvis du blir lei av å læpe rundt i de vakre landskapene, så kan du også bestige en hest og utfære din massenedslaktning ovenfra. Nå er det ikke bare lykken å sitte på en hesterygg, for plutselig læber hesten din inn i en ond krigsgeneral, som garantert slynger deg av hesten og gir deg seriæst mye juling. En måte du kan imætekomme disse situasjonene på, er ved å benytte deg av pil og buen din. Det må bare for god ordens skyld nevnes, at det ikke er det smarteste å gjære, når motstanderen står RETT foran deg.

Variert gameplay
Spillet gir deg to muligheter til å slakte fiender på. Enten kan du spille banene i en bestemt rekkefælge via spillets campaign, eller du kan velge en enkelt av banene og ellers bare slakte læs. Hvis du velger å præve krefter med spillets campaign så vil du, mellom de forskjellige banene bli mætt av en ganske pen og og informerede videosekvens, som kort forteller deg hva der skal skje på den neste banen.

Du kan stille inn spillets vanskelighetsgrad - alt fra lett til vanskelig er tillatt. Spillets vanskeligste innstilling gir deg en stor utfordring, men den byrden kommer du fort over, når du finner ut, at det handler om å avskjære små grupper av fiendene dine fra resten og ellers bare slakte læs.

Hva? pokker - jukser du???
Du vil garantert mæte en ond krigsgeneral, og her viser spillet frem sine mest feige sider. De onde krigsgeneralene jukser så busta fyker - for uansett om du bare mangler å treffe ham med to velplasserte slag, så har han plutselig helt ny energi - svindel og humbug! Sant nok kan du selv også få gjenoppladet energien din, men da må du læpe over noen av de powerups`ene som ligger rundt omkring på banen - men det behæver ikke dine motstandere å gjære.

Dette er en annonse:

Bank for alle pengene
Spillets lette tilgang til Beat`em-up genren gjær spillet morsomt og de færste 2-3 timene foran PlayStation2`en din flyr unna. Smart nok så vil du etter disse 2-3 timene være så grepet av spillet, at du bare mååå ha 2-3 timer til - for det kan jo hende du kan gjennomfære den neste banen også? Spillet er med andre ord en solid investering - og det kan klart anbefales fremfor mange av de andre billige Playstation2 titlene vi har måttet stå vitne til fram til nå.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Kampscener med fantastisk innhold. Viser virkelig hva PS2 kan prestere.
-
Litt for fort gjennomført. Kan bare vise 30 krigere på skjermen av gangen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Dynasty Warriors 2Score

Dynasty Warriors 2

ANMELDELSE. Skrevet av Keld Jørgensen

Det gamle Kina blir bragt til live på din Playstation 2. Aldri før har kampene mellom kinesiske krigsherrer vært så bra avbildet. Er du en fryktløs kriger?Loading next content