Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft Ghost

E3: StarCraft: Ghost – helt nye skjermiser!

Det er en stund siden vi sist har sett noe til StarCraft: Ghost og med Bill Roper ute av bildet, var vi også en smule redd for hva som kunne skje med spillet. Vi har de siste skjermisene innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en stund siden vi sist har sett noe til StarCraft: Ghost og med Bill Roper ute av bildet, var vi også en smule redd for hva som kunne skje med spillet. Med ut i fra skjermisene ser det ut til at Blizzard har spøkelset i sin hule hånd.

Det egentlige inntrykket må du dessverre vente med, men du skal ikke snytes for de siste skjermisene:

Relaterte tekster

0
Nihilistic er ferdige med StarCraft: Ghost

Nihilistic er ferdige med StarCraft: Ghost

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I det som vel bare kan beskrives som en ytterst merkelig nyhet, sies det nå at StarCraft: Ghost ikke bare blir utsatt til 2005, men også at utvikleren Nihilistic Software ikke lenger er tilknyttet prosjektet.

0
Starcraft: Ghost – nye skjermiser

Starcraft: Ghost – nye skjermiser

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Vi hadde nesten begynt å frykte for Starcraft: Ghosts skjebne, etter at Bill Roper forlot Blizzard, men det ser ut til at det fortsatt jobbes hardt med spillet. Disse nye skjermisene tyder i hvert fall på det.

0
Nye skjermiser fra StarCraft: Ghost

Nye skjermiser fra StarCraft: Ghost

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Endelig har Vivendi og Blizzard latt høre fra seg igjen. Vi har savnet StarCraft: Ghost siden siste det ble utsatt, men nå har vi nye skjermiser og mye tyder på at utsettelsen og videreutviklingen av spillet har båret frukter.Loading next content