Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhawk

E3: Warhawk-informasjoner

Spill LAN uten skive!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under et intervju hos Gamespot.com fortalte hovedmannen (Dylan Jobe) bak det kommende PS3-spillet - Warhawk, at en stilig spesialitet ved navn "Game Ghosting" vil være å finne på Blu-ray-versjonen av spillet. Det kan brukes i LAN-sammenheng hvor kun den ene av to eller flere PS3-eiere har Warhawk. Den spiller med tittelen i maskinen kan sende et "ghost" til den andre eller de andre, deretter vil spilling på LAN-nivå finne sted. Alt i alt vil det være mulig å spille splittscreen, LAN og online.

Av andre spennende ting i intervjuet kunne Dylan Jobe fortelle at serverne til spillet vil være verdensomspennende. Normalt kan PS3-eiere kun spille online mot andre europeere, men det er med Warhawk altså ikke tilfellet.

Blu-ray-utgaven som kommer med et bluetooth headset, ble i intervjuet oppgitt til å ha en pris på kun 40 dollar. Normalt ligger nye PS3-spill i USA på 60 dollar.

Sony Europe sendte ut nylig en liste over europeiske utgivelsesdatoer og på den skulle Warhawk komme den 28. august. Kanskje blir sommeren ikke så lang likevel.

Warhawk
Warhawk
Warhawk
Warhawk
Warhawk
Warhawk

Relaterte teksterLoading next content