Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

E3: Whiplash – bilder og info

Eidos og Crystal Dynamics kan meddele, at de er klare med et vaskeekte platform spill, som skal ta kampen opp med Jak and Daxter, Ratchet and Clank og Mario. Vi har bilder innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Eidos og Crystal Dynamics kan meddele, at de er klare med et vaskeekte platform spill, som skal ta kampen opp med Jak and Daxter, Ratchet and Clank og Mario. Vi har bilder indenfor.

HQ

Eidos og Crystal Dynamics kan meddele, at de er klare med et vaskeekte platform spill, som skal ta kampen opp med Jak and Daxter, Ratchet and Clank og Mario.

Det er utvikleren Crystal Dynamics, som i sin tid sto bak Gex, som nå kaster seg over Whiplash. Spillet er på vei til både PS2 og Xbox, det handler om duoen Spanx og Redmond, som skal stikke av fra et sted hvor det holdes på med eksperimenter på dyr. Her er de første bildene:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content