Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Crash

EA annonserer Burnout Crash

Slik var EAs Summer Showcase

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld avholdt Electronic Arts sitt Summer Showcase-arrangement, og selv om de helt store overraskelsene uteble kunne de by på et par avsløringer.

Kanskje mest spennende var annonseringen av Burnout Crash, som er under utvikling av Citerion Games. Burnout Crash blir det første spillet i serien som kun gjøres tilgjengelig som nedlastbar tittel, og skal slippes Xbox Live Arcade og Playstation Network.

Gjennom Burnout Crash skal vi angivelig tas tilbake seriens røtter, og spillet utfolder seg som en hyllest til Crash-modusen fra de tidligere spillene. I tillegg skrøt EA av at spillet vil ha støtte for Kinect på XBLA-versjonen.

Ellers på messen ble nye bilder fra en rekke av årets EA Sports-titler vist frem, deriblant NBA JAM On Fire Edition, NCAA Football 12, Madden NFL 12 og NHL.

Mot slutten av av arrangementet entret i tillegg Bioware scenen for å presentere den første utvidelsen til Dragon Age II, som bærer navnet Legacy og slippes til alle spillet plattformer den 26. juli.

Den nye utvidelsen Pirates and Nobles til The Sims Medieval, og en flunkende ny trailer fra Funcoms The Secret World ble det også plass til.

Ved siden av selve spillene hadde EA et fokus på den nylig lanserte Origin-plattformen. Under årets E3 ble mulighetene til Origin på PC vist frem, mens man denne gangen fokuserte på hva Origin kan gjøre for mobile og sosiale plattformer som Ios, Android og Facebook.

Ved siden av å demonstrere hvordan Origin fungerer på en Ipad, viste EA frem mulighetene til å spille på tvers av plattformene gjennom Origin. Blant annet ble spilling av FIFA 12 mellom to Iphone-telefoner via en Ipad, og spilling av Scrable på tvers av Ipad, Iphone, Android og Facebook vist frem.

Burnout Crash
Burnout Crash

Relaterte tekster

5
Burnout CrashScore

Burnout Crash

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Glem alt du trodde at du visste om Burnout. Mathias har tatt del i de største og mest underholdende kjedekollisjonene siden hjulet ble oppfunnet...Loading next content