Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

EA annonserer Def Jam Vendetta 2

Electronic Arts har nettopp sendt oss en mail som bekrefter at de er i gang med utviklingen av Def Jam Vendetta 2. Vi gar den første infoen og bildene!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har nettopp sendt oss en mail som bekrefter at de er i gang med utviklingen av Def Jam Vendetta 2. Vi gar den første infoen og bildene!

Fjorårets utgivelse av Def Jam Vendetta ble ganske populær, og da selvfølgelig sepesielt i Hip Hop miljøene. Dermed kan fans av det første spillet trygt begynne å glede seg, for til høsten kommer oppfølgeren! Nedenfor ser du de første tre skejrmisene fra spillet og et utdrag fra pressemeldingen:

EA og Def Jam samarbeider om nytt kampspill
Suksessen Def Jam VENDETTA får oppølger

Oslo 02/04/04 - Electronic Arts (Nasdaq:ERTS), har igjen slått hodene sammen med det legendariske musikkselskapet Def Jam for å utvikle spillet Def Jam VENDETTA(TM) II (foreløpig tittel). Dette hip-hop inspirerte kampspillet er under utvikling og er planlagt utgitt på labelen EA GAMES(TM). Def Jam VENDETTA II inneholder 70 karakterer, inkludert mer enn 35 av de mest kjente artistene og personlighetene innen dagens hip-hop inkludert; Busta Rhymes, Carmen Electra, Lil' Kim, Ludacris, Method Man, Redman, Sean Paul, Slick Rick, Snoop Dogg og mange flere.

Def Jam VENDETTA II utfordrer spilleren til å bli en fryktløs slåsskjempe i New York med ett mål for øye og det er å ta kontroll over hip-hop undergrunnsmiljøet. Spillet er bygd på en helt ny kampmotor hvor spilleren kan kombinere ulike slåsstiler, og med den nye historiemodusen vil handlingen gå ut av ringen og ut i gatene.

I 2004 ga EA ut det første spillet i samarbeid med Def Jam, Def Jam Vendetta. Suksessen viste med all tydelighet at linjen mellom spill og tradisjonelle former for underholdning er i ferd med å viskes ut.

"Samarbeidet mellom Def Jam og EA er igjen et foregangstiltak innen underholdningsektoren med Def Jam VENDETTA II," uttalte Kevin Liles, President og CEO for Def Jam. "Ved å kombinere hip hop kulturen med vanedannende spillinnhold, vil Def Jam VENDETTA II bli det ultimate interaktive hip hop livstilsproduktet. Det redefinerer spillopplevelsen."

Def Jam VENDETTA II vil bli utgitt av EA for PlayStation(R)2, Xbox(R) og Nintendo GameCube(TM). Spillet er under utvikling hos EA Canada i samarbeid med det Japanske spillstudioet AKI Corporation og er planlagt for utgivelse høsten 2004.Loading next content