Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

EA annonserer hvilke våpen og kjøretøy vi får i Battlefield V

Bli kjent med arsenalet før du hiver deg med i krigen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA slapp akkurat en lang liste over hvilke våpen, kjøretøy, og annet utstyr som vil være tilgjengelige når Battlefield V kommer ut. Her snakker vi 30 hovedvåpen, 7 sekundærvåpen, 9 nærkampvåpen, 16 innretninger, 24 kjøretøy, og mye mer som du kan ta ibruk i den kommende digitale krigen.

Hver av gjenstandene er spesialiserte, så noen er bedre til midtdistanse, andre til bruk på lengre avstander, eller tilpasset spesielle terreng. De har blitt implementert en slags stein/saks/papir-ordning i tankene så en kan velge våpen for å kontre andre. I tillegg kan du låse opp spesialiseringer til utstyret ditt for å forbedre enkelte aspekter og tilpasse det til ditt behov.

Til korte avstander har vi tradisjon tro tilgang til maskinpistoler og hagler, hvorpå sistnevnte kan drepe med ett skudd om du treffer bra nok. Angreps-rifler passer bedre til mellomdistanser med bedre nøyaktighet og skadekapasitet for å kompensere for den lavere skuddtakten. Om du må legge ned dekk-ild over lange avstander er kanskje de lette maskingeværene noe for deg, men de er tunge å drasse med seg. Vi får også tilgang til medium-vekt maskingevær som er dødelige, men svært immobile.
Videre kan vi også leke oss med semiautomatiske rifler som er mer presise over lengre avstander enn angreps-riflene, og til slutt fungerer selv-ladende rifler og de tradisjonelle trekkriflene som snikskytter-våpen.

Vi må heller ikke glemme sekundærvåpnene som er kjekke å ha i bakhånd når en har brukt opp ammunisjonen sin og trenger å gjøre bare liiiitt mer skade i et avgjørende øyeblikk. Kanskje må du spare på kruttet (bokstavelig talt) eller du har noe personlig uavgjort, da er det et fint utvalg med kniver og andre nærkampvåpen som venter på deg.

Varierende gadgets og innretninger kan være kritiske for å svinge fordelen over på din side, og her har vi ammunisjons-esker, sanitets-pakker, anti-tank utstyr, lokkeduer, og masse annet gøy som en kan bruke taktisk for å påvirke spillet. Om du og skvadronen din har nok "Squad Points" kan dere også påkalle forsterkninger som tyngre tanks, artilleriangrep, og mer. 5 forskjellige stasjonære/taubare våpen kommer også til å måtte brukes for å få has på fly og fiendens tanks.

Hvis du er av de som foretrekker å suse rundt på slagmarken kommer du heller ikke til å bli skuffet, for det er 24 forskjellige kjøretøy å velge mellom så du kan bringe kaos til kampen.

For å se den komplette utstyrslisten er det bare å gå inn på denne linken.

Battlefield V
Battlefield VBattlefield V

Relaterte teksterLoading next content