Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

EA bekrefter Dragon Age III

DA III: Inquisition slippes sent neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alle som har spilt Dragon Age II, har nok hatt en viss anelse om at Bioware på ingen måte hadde sagt seg ferdig med kontinentet Thedas. Nå er imidlertid katta ute av sekken, Dragon Age III: Inquisition er endelig offisielt annonsert.

Det melder produsent Mark Darrah på den offisielle Bioware-bloggen. Darrah skriver at spillet har vært i produksjonsfasen i to år allerede, men at de ikke ville bekrefte noe før de hadde mer å presentere:

- Vi ville ha noe å vise frem, men ettersom rykteflommen nå kommer ville vi heller ikke gjemme oss fra ryktene, skriver Darrah.

Ifølge blogginnlegget skal Dragon Age III ha undertittelen Inquisition, og teamet bak spillet består av både nye utviklere og veteraner som har vært med helt siden Dragon Age: Origins.

Den mest spennende og konkrete nyheten for mange er nok likevel at spillet vil benytte seg av grafikkmotoren Frostbite 2 fra Dice, mest kjent fra fjorårets krigsspill Battlefield 3.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content