Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

EA har permittert over 200 Apex Legends-testere

Og det over en Zoom-samtale...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baton Rouge, Louisiana-kontoret til EA, har angivelig permittert over 200 testere som er ansvarlige for kvalitetssikring av Apex Legends. Oppgitt i en rapport fra Kotaku, sies det at det massive spillselskapet kunngjorde oppsigelsene under en Zoom-samtale som plutselig ble satt opp.

Noen av testerne som er en del av disse oppsigelsene har snakket om beslutningen fra EA, og sier at dette inkluderer hele staben på Baton Rouge-kontoret. Dette skal enkelt sagt bety at store deler av "Quality Assurance"-testerne for Apex Legends ikke er der lengre. Rapporten bemerker til og med at noen av testerne ble permittert timer etter endt nattskift.

EA har ikke uttalt seg om rapporten ennå, men fortalte Kotaku at de ville spre testinnsatsen andre steder.

Dette kommer også etter nyheten som brøt for noen uker siden om at et enkeltspiller Titanfall-spill har blitt kansellert hos studioet. Alt på toppen av at Apex Legends Mobile ble lagt ned mindre enn et år etter lanseringen.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content