Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 10

EA har simulert Super Bowl

Årets vinner er...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Superbowl-feberen har spredd seg også til Norge. På søndag sender nemlig NRK årets største amerikanske sportsbegivenhet direkte hele natta, med Lydverket-programleder og amerikansk fotball-entusiast Asbjørn Slettemark i studio.

Electronic Arts har brukt sitt Madden 2010-spill til å simulere finalekampen mellom New Orlean Saints og Indianapolis Colts, og annonserer i en pressemelding at den virtuelle Superbowl-vinneren ble Saints, som slo Colts 35-31. Kampen ble simulert med Xbox 360-versjonen av spillet.

Seks ganger tidligere har EA brukt sitt Madden-spill til å simulere Superbowl, og imponerende nok har vinneren i spillet blitt den samme i virkeligheten fem av seks ganger! Natt til mandag får vi se om EAs sportssimulator har truffet blink i år også.

Madden NFL 10
HQ

Relaterte teksterLoading next content