Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

EA inviterer til Battlefest i Hardline

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har startskuddet gått for det EA og Visceral Games har valgt å kalle Battlefest. Dette er en feiring av spillslippet Battlefield: Hardline, og markeringen skal i hovedsak gjøre det mer attraktivt for folk å velge nettopp dette spillet i den kommende måneden.

Allerede nå kan du sanke inn dobbelt opp med erfaringspoeng, eller XP, frem til 30. mars klokken 11.00 - en god mulighet for deg som har lyst på en litt raskere vei opp i systemet.

I løpet av april vil det dukke opp flere former for konkurranser og belønninger, så hvis du allerede sitter med en kopi av spillet kan det være verdt å sjekke ut spillets hjemmeside.

Glem heller ikke å lese vår anmeldelse fra forrige uke.

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content