Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

EA kjøper Titanfall-utviklerne

Electronic Arts er villige til å punge ut selv om Titanfall 2 ikke solgte så godt som de håpet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Jason West og Vince Zampella fikk sparken fra Infinity Ward i 2010 bestemte deg seg for å danne studio Respawn, og inngikk kort tid etter et partnerskap med Electronic Arts. Siden den gang har de sluppet både Titanfall og Titanfall 2, mens de for tiden jobber med et nytt Star Wars-spill. Nå har de altså samarbeidet med EA i fem år, og med Star Wars i horisonten har de bestemt seg for å gjøre noe vi vel egentlig måtte se komme.

EA kan nemlig avsløre at de nå har kjøpt studioet, og at det dermed utelukkende skal lage spill for dem. Dette til tross for at Titanfall 2 ikke solgte like godt som utgiveren håpet, noe de vel egentlig skal ta mye av skylden for selv med tanke på at spillet ble lansert midt mellom Battlefield 1 og Call of Duty: Infinite Warfare. De har nemlig ingen problemer med å se hvor bra studioet er. I pressemeldingen skriver de følgende:

"Vi har sett med egne øyne hvilket verdensklasses utviklerstudio Respawn studio er med sine utrolige visjoner, flotte talent og inspirerende kreativ tankegang. Det lange partnerskapet vårt er basert på et delt ønske om bryte grenser og levere ekstraordinære og innovative opplevelser for spillere verden over. Vi satte alt dette sammen med å skape Titanfall-serien, og nå som Respawn kommer til EA har vi spennende planer om å skape enda flere utrolige ting i fremtiden."

Samtidig sier Zampella dette om valget:

"Selv om det ikke var nødvendig ga det mye mening å gå til EA. EA har vært en flott utviklingspartner som har støttet oss og ikke blandet seg inn i prosessen vår når det kommer til utviklingen og studiokulturen med Titanfall og Star Wars. Selskapet vil gi oss flere ressurser, tilgang til nye teknologier og ekspertise som vil hjelpe oss med å gjøre spillene våre bedre, samtidig som Respawn vil beholde den samme kreative friheten og kulturen vi alltid har hatt."

Samtidig kan de fortelle at studioet ikke bare jobber med Star Wars og et VR-spill, men også så smått med et nytt spill i Titanfall-universet. Det vil nok uansett ta flere år før vi hører mer om det med tanke på at de allerede har hendene fulle.

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content