Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

EA lar fansen bidra til premiepotten i den kommende Apex Legends-turneringen

Ved å kjøpe kosmetiske gjenstander i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends Global Series Championship nærmer seg med stormskritt, og her skal spillere kjempe om andeler av en massiv premiepott, samt selvfølgelig heder og ære. Presis hvor mye penger det er snakk om, vet vi ikke, da EA har annonsert en rekke kosmetiske pakker i spillet som kan heve premiepuljen helt opp til tre millioner dollar.

De fem pakkene heter Mechameleon, Boared to Death, Wild Speed, Silverback og Animal Kingdom. De fire førstnevnte inneholder dyreskins, frames og gun charms basert på dyr, mens Animal Kingdom er en komplett pakke med alle de fire førstnevnte.

EA putter fem dollar i premiepotten for hver solgte pakke, og 20 dollar for den store pakken. Den opprinnelige premiepotten er på én million dollar, og gjennom disse pakkene som fansen kjøper, vil EA legge til opp til to millioner dollar ekstra.

Turneringens gruppespill begynner den kommende helgen.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content