Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: The Run

EA og Adidas starter samarbeid

Lyst på eklusive Need for Speed-sko?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har i dag annonsert at de har startet et samarbeid med sportsutstyrsprodusenten Adidas. Foreløpig er det imidlertid ikke FIFA 12 eller noen av de andre sportslige EA-spillene som har blitt inkludert i samarbeidet, men heller det kommende racingspillet Need for Speed: The Run.

Inntil videre har nemlig avtalen resultert i en meget eksklusiv Need for Speed: The Run-sko, som kun skal bli produsert i 100 eksemplarer.

- Vårt mål for Need for Speed-serien er den skal bli mer enn bare et videospill. Dette fordi vi ser på oss selv som en bransjeleder innenfor urban ungdomskultur også, forklarer EAs Kevin Maher.

Videre påpeker Maher at vi kan forvente flere slike Need for Speed-produkter i tiden fremover, uten at han kunne legge frem noen detaljer.

Need for Speed: The Run

Relaterte tekster

Need for Speed: The RunScore

Need for Speed: The Run

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Need for Speed: The Run forsøker å blande bilspill med actionfylte Hollywood-øyeblikk, men lykkes bare halvveis. Morten har kjørt fra kyst til kyst i Amerika...Loading next content