Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skate 3

EA: - Skateboardspillene er døde

Over og ut for hasjplanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts visedirektør John Riccitiello har uttalt seg om rullebrettsjangeren i dystre vendinger. Sjangeren er død, mener han. Om det siktes til Activisions Tony Hawk-spill eller Electronic Arts egne Skate-serie, kommer ikke frem.

Riccitiello sier:

- Hvis vi skal dømme utifra iveren blant folk der ute, har skateboard kjørt sitt løp som et representativt eksempel i sportssjangeren.

Hva tror dere, er den virtuelle plankekjøringen dødsdømt?

Skate 3

Relaterte tekster

Skate 3Score

Skate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Skateboard-simulatoren er tilbake i ny versjon, og denne gangen med en rekke nye og forbedrede funksjoner. Skate-eksperten Vebjørn har satt karakter, og anmeldelsen hans kan du lese her...

2
Skate 3 kommer til EA Access-arkivet

Skate 3 kommer til EA Access-arkivet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

De som abonnerer på tjenesten EA Access får tilgang til en samling med spill som de kan spille å mye de vil uten å måtte kjøpe dem. Nå har EA annonsert at dette såkalt...Loading next content