Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

EA spår at Argentina vinner verdensmesterskapet i fotball 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hver gang en større sportsbegivenhet finner sted, bruker EA sine simulatorer til å gjenskape turneringen og avgjøre en vinner. Overraskende nok er dataene deres så gode i disse dager at de faktisk ofte spår de riktige resultatene, spesielt når det kommer til fotball.

Nå har de gjort det igjen for årets verdensmesterskap i fotball ved å bruke FIFA 23 med modusene Tournament og World Cup Kick-Off for å simulere hva som vil skje. Det viser seg at Argentina ifølge dette vinner verdensmesterskapet denne gangen, som vil være første gang siden 1986.

Det er verdt å nevne at EA faktisk fikk rett de tre siste verdensmesterskapene (Spania 2010, Tyskland 2014 og Frankrike 2018), så det er ikke bare flaks. Hvis de også klarer dette, kan vi vel snart begynne å regne EAs spådommer som direkte spoilere.

FIFA 23FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content