Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

EA Sports drar på landsdekkende bar-turne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elewctronic Arts har nettopp send oss en melding om at de reiser ut på en landsdekkende bar-runde. Nei, det er ikke for å drukne sorgene, men derimot for å gi deg muligheten til å sjekke ut alle de nyeste sportsspillenen fra giganten, før de er ute i butikkene.

Du vil selvfølgelig få prøve både FIFA 2005, Tiger Woods 2005 og ikke minst NHL 2005. Det lover også ut premier til de beste cyberatletene som dukker opp, samt muligheten for å få med seg en demo eller to hjem.

EA Sports bar-runde starter i Oslo 22. september og her følger en full oversikt over alle stedene de vil dukke opp i løpet av de kommende to ukene:

- 22.09. Oslo, The Sportsbar, Rosenkrantzgate 9

- 23.09. Kristiansand, Harvey’s Sportsbar, Tollbodgt 5

- 24.09. Stavanger, Stavanger Sportscafe, Skagenkaien 14A

- 27.09. Bergen, Champions Sportsbar, Strandgt 6

- 29.09. Trondheim, Harvey’s Sportsbar, Nordregt 23

Startskuddet for festelighetene går klokken 19.00 alle dagene, så er du en digital sportsfrik har du ingen unnskyldning til ikke å dukke opp!Loading next content