Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

EA vil utgi remakes av fanfavoritter i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA har blitt kritisert for en lang rekke av deres kreative beslutninger i løpet av årene, men én ting de faktisk ikke har gjort er å lage enten remakes eller remasters av deres eldre klassikere, noe som man vil kunne argumentere for at skjer litt for ofte i bransjen likevel.

Og det er litt pussig, for fans ønsker nettopp remakes eller remasters av eksempelvis den originale Mass Effect-trilogien, eller kanskje eldre Knights of the Old Republic-spill.

Noe tyder nå på at de har endret strategi, for i deres seneste finansrapport sier EA at de har planer om å levere "exciting remakes of fan favourites" fra 2021 og frem.

De har dog ikke kommet inn på hvilke spill det er snakk om. Hva ønsker du å se en remaster eller remake av?

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content