Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace 2

Early Access-premieren for Everspace 2 avslørt i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockfish Games har sluppet en ny trailer for kommende Everspace 2, hvor vi utover en titt på spillet også får vite når det blir tilgjengelig via Steam Early Access. Planen var at det egentlig skulle skje allerede denne måneden, men sånn blir det ikke, og det er nå desember som gjelder. Eksakt dato er fortsatt ukjent.

Spillet skulle lanseres i andre halvdel av 2021, men nå er det i stedet første kvartal av 2022 de sikter på. Om du har lyst til å sjekke ut spillet nå finnes det allerede en demo på Steam.

HQ
Everspace 2

Relaterte tekster

0
Everspace 2 kommer 18. januar

Everspace 2 kommer 18. januar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert...

0
Everspace 2 offisielt avslørt

Everspace 2 offisielt avslørt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Gamescom-pressekonferansen avholdt av Geoff Keighley var ganske tettpakket, og det var faktisk vanskelig å følge med på alle de avsløringene som løp over skjermene i...Loading next content