Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Egne brett i Super Meat Boy

Betaversjon av brettbyggeren nå ute

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå kan de som er kreativt anlagt endelig få prøve deg som brettdesignere i plattformspillet Super Meat Boy. Uvtikler Team Meat har nemlig sluppet en betaversjon av den lovende brettbyggeren på Valves Steam-tjeneste.

Med verktøyet kan du enkelt sette opp dine egne brett, og dele de med vennene dine. Du kan lage enkeltbrett, eller større brettsamlinger, som andre spillere kan rangere via portalen Super Meat World.

Før du publiserer brettene får også muligheten til å spille gjennom de, slik at du kan være sikker på at de faktisk lar seg gjennomføre.

For øyeblikket er vektøyet kun tilgjengelig på PC-versjonen, men den vil også komme til Mac på et senere tidspunkt. Til Xbox 360 kommer den dessverre aldri til å bli lansert.

Super Meat Boy
Super Meat BoySuper Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content