Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Pokémon Trading Card Game Online

Eksklusiv sniktitt på et av de nye kortene fra Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Paldea Evolved

Vi tar en titt på et av de lekre full art-kortene i den kommende utvidelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden annonserte The Pokémon Company den nyeste utvidelsen til det populære kortspillet Pokémon Trading Card Game. Scarlet & Violet - Paldea Evolved, som den heter, blir tilgjengelig fra 9. juni. Nå har vi fått en eksklusiv sniktitt på et av kortene i settet, men før vi ser på det er det på sin plass å inkludere litt mer informasjon om den kommende utvidelsen.

Dette settet vil introdusere enda flere EX-kort, som skilter med høy HP og kraftfulle angrep og evner, men som ofrer to Prize-kort når de blir slått ut. Det vil også være Tera Pokémon EX, inkludert Slowking, Forretress og Dedenne, med lekre illustrasjoner som dekker hele kortet for å få frem de unike krystalleffektene deres. Kort med alternativ kunst vil også være med, som blir spesielt attraktivt for samlerne.

Settet inkluderer:

15 EX og tre Tera EX
36 Illustration Rare-kort
18 Ultra Rare EX og åtte Ultra Rare Supporter-kort
15 Special Illustration Pokémon- og Supporter-kort
Ni Hyper Rare gullkort, som kan inkludere EX, Trainer og Energy-kort

Dette er en annonse:

Og det oppsummerer vel ganske greit hva settet har å tilby. Her er kortet vi har fått lov til å avsløre:

Pokémon Trading Card Game Online

Som du kan se er dette nr 219/193, som betyr at dette er et av de vanskeligere kortene å få tak i. Det har lekker, subtil kunst og ved første øyekast kan det hende du ikke ser Sudowoodoen i bildet engang, som later som den er et tre. Kortet skilter med 110 HP og har følgende angrep:

Hit and Hide, som krever ett Energy og lar deg flippe en mynt som avgjør om du kan unngå all skade og effekter fra angrep påført denne pokémonen den gjeldende runden. Og så er det Elbow Strike, som krever tre Energy og påfører 90 skade, som kan komme veldig godt med når du skal svekke motstanderen din.

Dette er en annonse:

Med så lekker kunst kan vi ikke vente med å se resten av kortene i den kommende utvidelsen.

Relaterte teksterLoading next content