Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree er tilsynelatende langt unna

Det er sannsynlig at utvidelsen ikke slippes før tidligst 1. april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge data fra FromSoftwares moderselskap, Kadokawa, vil vi kanskje ikke se den etterlengtede utvidelsen til Elden Ring, Shadow of the Erdtree, så tidlig som vi kanskje hadde trodd.

Som de økonomiske resultatene fra Kadokawa avslører ser det ut til at den eneste tittelen som kommer fra FromSoftware før 1. april er Armored Core VI: Fires of Rubicon. I rapporten er Elden Ring: Shadow of the Erdtree oppført, men det er under "middels til langsiktig retning."

Det ser ut til at Kadokawa ønsker å maksimere fortjenesten på Elden Ring ved å forlenge levetiden til IP-en. Dette betyr at vi sannsynligvis ikke vil se utvidelsen før tidligst rundt denne tiden neste år.

I det minste vil FromSoftware-fans få en ny tittel i år, ettersom Armored Core VI lanseres i august. Likevel, for de som ønsket å se hva Shadow of the Erdtree handlet om, kan denne ventetiden være smertefull.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.

0
Elden Ring får offisiell manga

Elden Ring får offisiell manga

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Det virker i bunn og grunn som en gjenfortelling av reisen din for å bli Elden Lord, men med langt færre skilt med teksten "dog?".



Loading next content