Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-DLC avslørt

Shadow of the Erdtree-utvidelsen er for tiden under utvikling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elden Ring feiret nylig sitt første jubileum, og selv om fansen i utgangspunktet kan ha blitt skuffet over at det ikke dukket opp noen DLC-kunngjøring ved siden av feiringen har FromSoftware noen dager senere gitt oss beskjed om at spillet faktisk får en.

I en tilfeldig tweet som ble lagt ut i morges bekreftet Elden Rings offisielle Twitter-side at vi faktisk ville få en utvidelse til spillet og at den heter Shadow of the Erdtree.

Tweeten har også et bilde knyttet til seg, som ser ut til å vise Tarnished i en hveteåker, omgitt av spøkelser på vei til et gigantisk vridd tre. Hvorvidt dette er Erdtree vi brenner ned i grunnspillet er ennå ikke avslørt, men fans går allerede inn i overdrive for å prøve å tenke på alle betydningene bak tittelen og innholdet vi kunne få.

Dessverre er det ikke en utgivelsesdato for Shadow of the Erdtree i skrivende stund, men det er fortsatt hyggelig å vite hva vi alle antok så lenge, og se at FromSoftware jobber aktivt med DLC for Elden Ring.

Er du spent på Shadow of the Erdtree?

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.

0
Elden Ring får offisiell manga

Elden Ring får offisiell manga

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Det virker i bunn og grunn som en gjenfortelling av reisen din for å bli Elden Lord, men med langt færre skilt med teksten "dog?".



Loading next content