Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Elden Ring-skaperne avslører Armored Core VI for 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av året ble ryktene om at Dark Souls-, Bloodborne-, Sekiro: Shadows Die Twice- og Elden Ring-skaperne i FromSoftware skulle vende tilbake til Armored Core vekket til live igjen, men de færreste hadde vel turt å håpe på nytt om spillet samme år som studioets gigantsuksess kom ut. Disse glemte tydeligvis at studioet er vant til å slippe perler på rekke og rad.

FromSoftware nøyde seg nemlig ikke med å ta hjem et par priser i nattens The Game Awards-sending, for de bekreftet også at Armored Core VI: Fires of Rubicon skal lanseres på PC, PlayStation og Xbox en gang i 2023. Dessverre får vi ikke vite mer enn det siden traileren tilsynelatende har null gameplay også, men så trengs vel egentlig ikke slikt med tanke på utviklernes historie.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterte teksterLoading next content