Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-spillere tror DLC kan komme snart

Takket være en ny playtest-oppdatering spekulerer alle nok en gang i når en ny mengde innhold nærmer seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elden Ring-spillere har oppdaget en ny oppdatering til spillets spilltestgren i Steam. Ettersom forrige gang dette skjedde var før colosseum-oppdateringen ble introdusert, tror mange at det kommer til å komme en ny innholdsoppdatering snart.

Dette kan være i form av et stort DLC-tillegg, som mange forventer med tanke på den store suksessen som Elden Ring er, men det er også sjansen for at FromSoftware bare kan legge til en annen form for innhold.

Gratis tilleggsinnhold fant veien inn i Sekiro: Shadows Die Twice i form av en boss rush-modus. FromSoftware har også tidligere sagt at det kommer til å legge til strålesporing på et tidspunkt, så det kan bare være å forberede seg på det tillegget.

Selv om internett umiddelbart har hoppet til muligheten for DLC som kommer snart, er det sannsynligvis lurt å ikke få håpene dine for høyt.

Takk, GamesRadar.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content