Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Eleague Cup: Rocket League 2018 starter om tre uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Turner og IMGs Eleague kan nå som forventet kunngjøre at de har fornyet avtalen sin med Psyonix om rettighetene til å vise Rocket League, og det viser seg at Eleague Cup: Rocket League 2018 ikke er langt unna heller.

Åtte av verdens beste lag vil nemlig kjempe mot hverandre fra den 30. november til 2. desember. Hyggelig nok viser det seg at kampene starter klokken 19 på Twitch og Eleagus hjemmeside hver dag, noe som må kunne sies å være et ganske bra tidspunkt for oss. Om du uansett ikke får tid til å se alt vil høydepunktene offentliggjøres den 7., 14., 21. og 28. desember.

De to gruppene vil spille doble elimineringsrunder, hvor de to beste lagene fra hver så går inn i play-off i Atlantas Eleague Arena. Der står det om 150,000 amerikanske dollar, så du kan forvente å se både ferdigheter og nerver.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content