Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Eleague holder Call of Duty: Black Ops 4-veldedighetsarrangement

Til støtte for Call of Duty Endowment.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Veldedighetsorganisasjonen Call of Duty Endowment - som hjelper krisgveteraner med å finne nye jobber - skal holde en tredagers livestream for å feire lanseringen av Black Ops 4, og Eleague har hevet seg med på laget.

Arrangementet - kalt Call of Duty: Black Ops 4 x Eleague Codnation Challenge for Vets - går av stabelen den 13. oktober, på Eleague sin arena i Atlanta, klokken 23:00, med live-dekning på Twitch-kanalen deres.

På arrangementet kommer tre lag med fem medlemmer til å kjempe mot hverandre i multiplayer og Blackout, og hvert lag består av fans og profesjonelle spillere, og castere fungerer som lagkapteiner.

Man får så klart også muligheten til å donere penger til Call of Duty Endowment too, direkte via streamen, og Eleague kommer til å ta opp høydepunktene fra arrangementet og ta det med i en serie på tre deler som har premiere den 26. oktober.

Kommer du til å se på?

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content