Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Elex 2

Elex 2 introduserer fraksjonene i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tyske Piranha Bytes er kjent for sine litt klønete, men samtidig svært ambisiøse RPG-spill. Der det noen ganger har haltet med gameplayet deres, kan man imidlertid ikke klandre dem for verdensbyggingen deres, som har vært helt i toppen siden det originale Gothic.

Studioets evner til å skru sammen en spennende verden gjenspeiles også i den nyeste traileren for det kommende Elex 2, som du kan se nedenfor. Her introduseres vi for fem forskjellige fraksjoner som både samarbeider og motarbeider hverandre i spillets post-apokalyptiske science fiction-verden.

Berserkers er en slags magikere, Clerics utmerker seg i teknologi, Albs baserer sin styrke på ressursen Elex, Outlaws er omreisende banditter, og Morkons bor i en rekke underjordiske grotter.

Du spiller igjen som Jax fra det originale Elex og kommer selvfølgelig til å måtte utføre oppdrag for de forskjellige fraksjonene når du ikke flyr rundt i den nye jetpack-en.

HQ
Elex 2

Relaterte teksterLoading next content