Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

En EA-undersøkelse spør om vi vil ha remakes av Dead Space 2 og 3

Det ville være vanskelig å finne noen som kommer til å si nei til dette.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter suksessen med Dead Space Remake var det mange antagelser om at EA og Motive i det minste ville vurdere å gjenskape de andre titlene i den ikoniske skrekkserien. Selv om ingenting ble gjort offisielt, ser det ut til at EA absolutt er interessert i flere remakes basert på en ny undersøkelse som ble oppdaget på nettet.

Undersøkelsen spør om du vil være interessert i remakes av Dead Space 2 og Dead Space 3. Det er selvfølgelig en del som heller ville foretrukket et spill som i stedet fortsetter historien etter Dead Space 3, men med tanke på suksessen til remaken, ville det absolutt være interessant å se de andre eldre titlene få samme behandling.

EA måler nok bare tempen med denne undersøkelsen, så det er lite sannsynlig at det er en stor plan om å ha Dead Space 2 og 3-remakes med det første. Likevel, hvis det er nok positiv respons på undersøkelsen, kan vi kanskje få remakes av hele trilogien.

Vil du se remakes av Dead Space 2 og Dead Space 3?

Dead Space Remake

Relaterte tekster

2
Dead Space RemakeScore

Dead Space Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har reist tilbake til USG Ishimura for å oppleve den ikoniske overlevelsesskrekkhistorien som satte Isaac Clarke på kartet.Loading next content