Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

En gjeng av Red Bull Home Ground lagene har blitt annonsert

Turneringen finner sted i Manchester mellom 9.-11. desember.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games trapper opp sin offseason konkurransedyktige Valorant innsats, ved å slå seg sammen med ulike selskaper og turneringsarrangører for å skape mindre skala arrangementer. En av dem er Red Bull Home Ground, som arrangeres i Manchester mellom 9.-11. desember, og med dette har vi nå en ide om noen av lagene som vil være til stede.

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at Team Liquid, Team Vitaility, FOKUS Clan, FUT Esports (vinner av den tyrkiske kvalifiseringen) og Team BIG (vinner av EMEA-kvalifiseringen) er satt til å delta og konkurrere.

For å legge til dette, blir vi fortalt at Game Changers team G2 Gozen vil dukke opp på arrangementet, og at Agon av AOC har blitt tappet som den offisielle skjermpartneren, AMD som teknologileverandør og HyperX som perifer sponsor for turneringen.

Endelig er billetter nå tilgjengelige, noe som betyr at hvis du har tenkt å stikke innom Manchester for litt Valorant-action i desember, kan du nå reservere plassen din.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content