Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Dance 19

En Just Dance-film er under utvikling

Heldigvis må du ikke danse mens du ser den på kino.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Dance har etter hvert blitt en stor hit hos rytmespill-elskere, og nå får spillet snart sin egen film. Det er Deadline som kan melde dette og timingen er nok ikke helt tilfeldig, siden rytmespillet feirer sitt tiårsjubileum i år. Screen Gem, et studio eid av Sony, sikret seg rettighetene fra Ubisoft og er ansvarlig for å bringe dansebonanzaen til sølvlerretet.

Vi vet ikke helt sikkert hva filmen kommer til å handle om, men litt kvalifisert gjetning tilsier at dansing muligens er sentralt, og at filmen kanskje inkluderer et romantisk subplott. Ikke at det kommer som noe sjokk.

Just Dance 19

Kommer du til å ta turen på kino for denne filmen?

Relaterte tekster

1
Just Dance 2019 kommer ut i oktober

Just Dance 2019 kommer ut i oktober

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

En dansende panda var kanskje ikke helt det vi forventet å se på Ubisofts pressekonferanse på årets E3, men det var nøyaktig det vi fikk under åpningsshowet deres....Loading next content