Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Minecraft

En offisiell Minecraft kokebok er på vei

Den vil inneholde over 40 oppskrifter for alle ferdighetsnivåer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har blitt litt av en trend å se videospill få offisielt lisensierte kokebøker, men med tanke på den massive suksessen til Mojangs Minecraft, og det faktum at spillet har massevis av oppskrifter bakt inn i selve spillet, er det en overraskelse at det har tatt så lang tid for den blokkerende sensasjonen å få kokebokbehandlingen.

Heldigvis er ventetiden over nå, for i et nytt blogginnlegg får vi en første titt på Gather, Cook, Eat! Official Cookbook, som sies å inneholde "over 40 oppskrifter for alle ferdighetsnivåer, fra forsiktige håndverkere som er i ferd med å lage sin første Baked Potato Bite til dristige eventyrere som ønsker å dykke med hodet først inn i den eksakte vitenskapen som baker med en Buried Treasure Pie."
Det forklares videre å legge til at kokeboken også vil tilby retter i alle størrelser, fra hovedretter til forretter, til desserter og til og med drinker, og for de som vil ha en smak (bokstavelig talt hvis du ender opp med å lage den) av kokeboken, har to oppskrifter blitt delt, og du finner begge her.

Minecraft
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content