Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

En rekke spillere fra NRGs Valorant-lag er nå friagenter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

NRG Esports har kunngjort at en rekke Valorant-spillere har blitt gjort om til friagenter, ettersom laget vil gjenoppbygge og signere en rekke nye spillere i forkant av Valorant Champions Tour 2023.

Daglig leder Jaime "bikeage" Cohenca avslører på Twitter at personene som har blitt flyttet til benken og har lov til å søke nye avtaler som friagenter er: Daniel "eeiu" Vucenovic, Ethan "Ethan" Arnold, Ian "tex" Botsch, James "hazed" Cobb, Tony "Zikz" Gray, og Josh "JoshRT" Lee.

Bikeage la til: "Kjemien i denne troppen var uovertruffen, jeg er virkelig trist over at dette er slutten for denne gruppen. Vi kom så nær å gjøre det til LAN og hadde massevis av moro med det. Takk for alt."

Det ble også lagt til at ytterligere informasjon knyttet til NRGs Valorant-lag kommer snart, da vi får beskjed om å "følge med".

Valorant
NRG Esports

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content