Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ENCE er IEM Dallas-mestere

Det er lagets første Major-trofé på snaut 1700 dager.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konkurranseverdenen for Counter-Strike er et tøft sted der suksess aldri er en selvfølge, men det finnes alltid en mulighet til å løfte et trofé, og ENCE er et godt eksempel på dette.

For under IEM Dallas-turneringen som ble avsluttet i helgen ble esportsorganisasjonen ENCE kronet til mester, og kunne reise hjem med 100 000 dollar i premiepenger, en plass i IEM Köln 2023 og sitt første fysiske S-tier-trofé på 1694 dager.

ENCE endte opp med å slå Mouz i den store finalen av arrangementet, i en 2-0-oppvisning som nå har satt ENCE i kampen om Intel Grand Slam ved å vinne fire store arrangementer i løpet av en periode på 10 arrangementer. Neste turnering som ENCE må vinne for å fortsette denne innsatsen er IEM Köln i slutten av juli.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content