Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Endpoint har gitt ut Simas

E-sportorganisasjonen gjør endringer i sin Rocket League-liste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Endpoint har kunngjort at den har gitt ut et medlem av Rocket League-listen. Til tross for at han bare begynte i organisasjonen for noen uker siden, vil Simas "simas" Gurskis gå videre fra teamet og få lov til å utforske andre alternativer i konkurransescenen.

Til tross for en sterk start på den siste splittelsen, har Rocket League-laget vårt slitt med å utvikle seg og realisere det fulle potensialet til alle de involverte spillerne. Vi tror dette i stor grad skyldes et sammenstøt i roller, og til slutt er det tatt en felles beslutning om å la Simas utforske andre alternativer for neste splittelse.

"Simas har vært en viktig del av oppstillingen, en ekte profesjonell og en glede å jobbe med. Vi ønsker ham alt godt og vil aktivt hjelpe ham med å finne et nytt hjem.

Når det gjelder hva som er neste for Endpoints Rocket League-lag, vil laget "følge erstatninger i løpet av den neste måneden for å prøve å sikre at vi finner den rette spilleren å presse på i vintersplittelsen."

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content