Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

Enorm interesse for FIFA 13

Demoen nærmer seg allerede 2 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

1,99 millioner. Så mange spillere har lastet ned FIFA 13-demoen som ble lansert på tirsdag. Det er 1 990 000 personer på tre døgn.

Det melder utvikler og utgiver Electronic Arts, som legger til at spillere fra 73 land har engasjert seg i demoen så langt. Suksessen representerer en økning på 29% i forhold til fjoråret, og tallene lover naturligvis godt for FIFA 13.

FIFA 12 har solgt i bøtter og spann gjennom hele året, og dersom FIFA 13 tangerer disse salgstallene med en hel tredjedel står EA overfor en av sine største salgssuksesser noensinne.

FIFA 13 skal slippes den 27. september, men det kan tenkes at Gamereactor allerede har mottatt sitt eksemplar, og at testing allerede er igang. Hvem vet?

FIFA 13

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content