Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Enter the Matrix

Enter the Matrix flesker inn på førsteplassen

Den engelske spill-hitlisten har ikke lenger en liten grønn alv ved navn Link som dens ubestridte konge. Ataris nylanserte filmspill, Enter the Matrix, har gått rett inn på første plassen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den engelske spill-hitlisten har ikke lenger en liten grønn alv ved navn Link som dens ubestridte konge. Ataris nylanserte filmspill, Enter the Matrix, har gått rett inn på første plassen og Atari har store forhåpninger til spillet i de kommende ukene.

HQ

Det er mer enn 4 millioner Enter the Matrix spill i de europeiske butikkene, så det er ikke så merkelig at firmaet gjerne ser at de langes over disken - og med første plassen på den engelske hitlisten ser det ut til å gå i boks. Atari og Shiny forventer enda bedre salgstall i de kommende dagene da den nye Matrix filmen, The Matrix Reloaded, begynner å rulle over europas lerretter - noe som naturligvis får spillere til å investere i Enter the Matrix for å forlenge opplevelsen.

Relaterte tekster

1
Enter the MatrixScore

Enter the Matrix

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

I stedet for å bare gjenskape den kommende filmen, Matrix Reloaded og basere spillet på dennes plot, har Shiny Entertainment, Atari og Warner, i fellesskap siktet en god del høyere.

0
Enter The Matrix - Masse nye screenies!

Enter The Matrix - Masse nye screenies!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Infogrames (eller Atari!?!) har nettopp kunngjort at Enter The Matrix spillet er sendt ut til butikkene i ikke mindre enn 4 millioner eksemplarer! I tillegg har de sluppet en massiv bunke screenies som vi har her inne!

0
Nye Enter The Matrix screenies

Nye Enter The Matrix screenies

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Vi er mange som venter spent på det nye Matrix spillet. Det har gått gull og i dag har vi en bunke PS2 screenies som smører ventetiden litt.

0
Enter The Matrix

Enter The Matrix

FORSPILL. Skrevet av Thomas Spilhaug

Enter The Matrix er ikke bare et spill basert på en kjent filmserie, det er en integrert del av Matrix-universet.Loading next content