Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Epic Games sier opp 870 ansatte

Med flere oppsigelser neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fortnite, som er verdens mest populære onlinespill, har ikke nådd de inntektene som Epic Games hadde forventet for 2023 og har heller ikke vokst i det tempoet som var forventet, noe som nå har ført til at selskapet har sagt opp hele 870 ansatte.

Dette til tross for at de i tillegg til Fortnite lisensierer ut sin egen grafikkmotor, Unreal Engine, til over 1500 forskjellige utviklere og dermed selvfølgelig drar inn masse penger hvert år, bare der. Epic -sjef Tim Sweeney skriver i en intern e-post at selskapet i lang tid nå har brukt mer penger enn de har tjent, noe som nå får en slutt med avgangen til nesten 900 ansatte:

"Vi har en stund nå brukt mye mer penger enn vi tjener. Jeg har lenge vært optimistisk med tanke på at vi skulle klare denne overgangen uten oppsigelser, men i ettertid ser jeg at det var urealistisk."

I samme åndedrag er det også klart at de neste uke sier opp ytterligere 250 personer ved å avvikle og legge ned sideprosjektene Bandcamp og PR-firmaet Superawesome.

Fortnite

Takk, Bloomberg.

Relaterte teksterLoading next content