Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Epic Games Store sparker i gang sitt Mega Sale og gir bort Death Stranding gratis

Det er en haug med rabatter på andre spill også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games Store har startet sitt Mega Sale, og gir rabatter på noen store spill i tillegg til å gi bort Death Stranding gratis.

Death Stranding har vært gratis på Epic Games Store før, men hvis du gikk glipp av sjansen din er det altså en ny mulighet frem til klokken 17 på torsdag.

Som nevnt er det også mange andre tilbud, med rabatter på Far Cry 6, Cyberpunk 2077 og Returnal, og hvis du vil bruke opp Epic-kupongen din kan du få 25% avslag på titler som Hogwarts Legacy, Star Wars Jedi: Survivor og mer.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content