Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Epsilon Esports vant CWL Birmingham Open

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den store Call of Duty World League Championship hadde nok en turnering forrige helg, nærmere bestemt CWL Birmingham Open i Storbritannia, og det var Epsilon Esports som stakk av med seieren til slutt.

Konkurransen var lagt til Insomnia60 der hele 60 lag møttes i den den siste store LAN-turneringen før CWL Global Pro League starter denne uken, og blant de påmeldte var lag som Splyce, Millenium, Fnatic og Elevate.

Epsilon møtte Splyce i finalen etter et tøft gruppespill, men tok en overbevisende seier takket være godt spill fra blant andre David "Dqvee" Davies. De kunne dermed reise hjem 20 000 dollar rikere.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Activision

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content