Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Er dette første bildet av Xbox 360?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillsiden IGN publiserte i går kveld amerikansk tid dette bildet som skal være første bilde av Microsofts Xbox 360. Bildet skal visst nok ha dukket opp på flere internasjonale spillfora omtrent samtidig i går kveld, og skal ha lekket fra Microsofts amerikanske presseavdeling.

Flere konseptbilder av maskinen som går under arbeidsnavnet "Xbox 2" har florert på nettet de siste ukene, men skal vi tro de ferskeste ryktene er dette det endelige designet. Microsoft har selv ikke kommentert bildet.

Om dette nå er det ferdige utseende, er designet på maskinen betydlig mye mer elegant og gir ett mye dyrere inntrykk en den originale Xboxen. Den hvite fargen med sølvfargede detaljer sender tankene till Apples lekre maskiner snarere enn Microsofts øvrige produktbibliotek. Maskinen er også merkverdig mye mindre enn vi på Gamereactor forventet, noe som klart fremgår om man måler CD/DVD-luken og sammenligner den med størrelsen på en CD-plate. Den svarte lille dingsen nede i venstre hjørne (når maskinen ligger) kan tenkes å være en IR-port, og sammen med den åpenbare mangelen av håndkontrollporter kommer håndkontrollene sannsynligvis til å være trådløse.

Verdt å notere er selvsagt også det faktum at Xbox 360 ifølge dette bildet kommer til å kunne stå opp på høykant akkurat som Playstation 2. Om dette bildet er ekte eller ikke, blir sikkert avslørt i løpet av den kommende uken, og vi følger selvsagt med på utviklingen i saken!

Er dette første bildet av Xbox 360?


Loading next content