Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Nå kan du få tak i merch fra gamle Doom, og Romero signerer det hvis du er grei!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og spør du pent signerer han dem for deg!

Du kan få T-skjorter med den klassiske logoen, eller det klassiske cover-bildet. Kjenner du din Doom-historie vet du at Romero selv poserte for maleriet som endte opp på coveret til Doom. T-skjortene, og annet kult stæsj finner du her.

Doom
Doom
HQ

Og hvis du er nysgjerrig på hva Romero driver med for tiden kan du sjekke ut intervjuet vi gjorde med ham nylig, hvor han blant annet snakker om fremtiden til esport. Du finner hele intervjuet i videoen nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content