Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Er du nysgjerrig på Hideo Kojimas filmsmak?

Den eklektiske spillskaperen har publisert en liste over de beste filmene han har sett i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om at Hideo Kojima er en såkalt cinefil person om du ser på Death Stranding, og spillregissøren setter av tid spesifikt til å se på film blant all jobbingen på tidligere nevnte spill. Vi håper selv på at han ser en del av disse filmene sammen med Mads Mikkelsen og Norman Reedus, kanskje også sammen med Guillermo del Toro - selv om det skulle innebære at han kommenterer litt for mye på regien.

For ikke lenge siden tweetet Kojima om de 20 beste filmene han har sett så langt i år, sortert kronologisk. Det er et par av filmene her vi ble overrasket over å se på listen, blant annet Paddington 2 og den norske skrekkfilmen Thelma.

Er du nysgjerrig på Hideo Kojimas filmsmak?

Kojima har en tendens til å skrive bittesmå filmanmeldelser på Twitter-kontoen sin, så om du ikke følger han allerede anbefaler vi at du gjør det med en gang!

Hva synes du om filmsmaken hans?

Er du nysgjerrig på Hideo Kojimas filmsmak?


Loading next content