Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt "Bulletstorm Remaster". Vi hadde ikke hørt noe om dette før konferansen, ei har vi hørt noe siden. Heldigvis er det brasilianske sensurorganet alltid villige til å røpe spill.

Nå har de nemlig satt sin dom over noe kalt Bulletstorm: Full Clip Edition for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Disse dommene har vært ganske pålitelige den siste tiden. Man skal ikke glemme at disse er de samme som røpet Dishonored: Definitive Edition, Bioshock: The Collection, Harry Potter-remasterene, og mange andre spill. Da gjenstår det bare å vente på den offisielle annonseringen.

Hva synes du om Bulletstorm, og ville du vurdert å kjøpe en remaster?

Bulletstorm

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...Loading next content