Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Er Limbo på vei til PS3?

Aldersmerking kan tyde på det

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det sjarmerende todimensjonale plattformspillet Limbo har allerede gått sin seiersgang på Xbox Live Arcade. Nå kan det se ut som eventyret også er på vei til Sonys flaggskip.

Som meldt av nettsiden VG247 skal nemlig sensurvesenet i Korea ha vurdert og satt aldersgrense på et Playstation 3-spill kalt nettopp Limbo.

Noteringen skal ha blitt gjort av Sony Computer Entertainments Koreanske avdeling, og selv om dette ikke kan ansees som en offisiell avsløring er det en god indikator på at spillet kan være på vei til Playstation Network.

I utgangspunktet skulle Limbo være eksklusivt for Xbox 360 til evig tid. Det samme ble imidlertid sagt om spill som Braid og Castle Crashers, hvorpå førstnevnte har dukket opp på Valves Steam-tjeneste til PC og sistnevnte har funnet veien til Playstation 3.

Limbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content