Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect Legendary Edition

Er Mass Effect Legendary Edtition på vei til Xbox Game Pass?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect Legendary Edition ble sluppet i mai og fikk ganske gode anmeldelser, og klarte dermed å gjenopprette i hvert fall noe av tilliten til både serien og Bioware, som begge har slitt med kvalitet i lang tid.

Nå ser det ut til at det er på tide for betydelig flere spillere å nyte den remastrede trilogien, ettersom den Polske Xbox Store-siden for Mass Effect Legendary Edition tydelig viser at det er en Xbox Game Pass-tittel... hvilket det dog ikke er, ennå i hvert fall. Siden det er et EA-spill betyr det nok at det er i ferd med å bli lagt til deres abonnementstjeneste EA Play - som også er en del av Xbox Game Pass Ultimate.

Det kan selvsagt helt enkelt være en feil, men det er lov å krysse fingrene for at det ikke er det. Surf over hit for å lese Eiriks anmeldelse av Mass Effect Legendary Edition.

Mass Effect Legendary Edition

Relaterte teksterLoading next content